Профіль
Вiдновити пароль
Кошик (0)

ПНД-СБТ: 10:00 - 18:00
Неділя: 11-00- 17-00
063 735 54 02 (Viber, Telegram)
048 714 86 86
Замовити дзвінок

Усі поля обов'язкові для заповнення




Приклад: +38(097)261-03-14
Валюта:

Новинки Tascam 2015

 Нова лінія звукових USB аудіо/міді інтерфейсів серії US оновлена трьомя моделями: US 2X2, 

US 4X4US 16×08, при цьому у  самій назві моделей вказана кількість фізичних входів/виходів

                                 

Нові моделі — подовження еволюції популярной серії US, вони призначені для використання як на платформі МАС, так і WINDOWS, так само інтерфейси можуть працювати і з ІОS пристроями. У них використані передпідсилювачі ULTRA-HDDA високого класу, які забезпечують до 57дБ посилення і відрізняються мінімальним рівнем шуму і спотворень в своєму класі. Також був декілька допрацьований дизайн і покращувана ергономіка. З новим дизайном користувачу значно простіше налаштувати регулювальники.

                                    

На основі нового інтерфейсу US 2x2, TASCAM пропонують набір для домашнього звукозапису US-2x2TP, який окрім вищезазначеного інтерфейсу включає студійний конденсаторний мікрофон і навушники для моніторингу. Дане рішення допоможе новачкові зробити старт в світ про аудіо. Тим більше що цей комплект має сповна доступну вартість.

                                    

                                                   Більш детальний опис на сайті 

Зростаюча популярність DSLR  відеозапису вимушує виробників  PRO аудіо своєчасно реагувати на запити ринку. І у зв'язку з цим, TASCAM продовжує розробляти і випускати нові пристрої для  DSLR відеозапису та удосконалює вже існуючі моделі.

В цьому році на ринку представлені два рекордера: DR-60D MKII и DR-70D.

                                      

DR-60D MKII — це оновлена версія  рекордера DR-60D, але вже вдосконалений додатковими функціями. Він оптимізований для роботи з цифровими дзеркальними камерами і припаде до душі кінематографістам.

Рекордер має 4 окремих канала запису, запис на SD карту з частотою до 96 кГц / 24 біт у форматі WAV. Цікаво, що ціна нової моделі значно нижча за попередню.

                               

DR-70D — це нове рішення для кінематографістів, що знімають на портативні камери. Рекордер має 4 мікрофонних входи, його компактний розмір дозволить встановити його над або під камерою. Вбудовані мікрофони дозволять захопити загальний звук на майданчику в стерео форматі. Запис здійснюється на картки формату SD, SDHC і SDXC. Пристрій має вихід на навушники, живиться від батарей типа АА.

                                         

                        Більш детальний опис на сайті виробника TASCAM.

Наступна новинка, портативні рекордери серії DR10 - це вже абсолютно новий продукт, а не модернізація попередніх поколінь. Це компактні рекордери для запису лінійного або мікрофонного сигналу, виконані в рішеннях PLUG-ONі BODYPACK.              

DR-10C призначені для підключення між петличні мікрофоном і бездротовим натільним передавачем. Таким чином, вони використовуються для запису додаткового дубля на випадок, якщо відбудеться збій у передачі по радіоканалу і т. п. Це дуже корисне рішення для задач, де пред'являються найвищі вимоги до надійності по запису аудіо сигналу, наприклад при зйомках телешоу, кіновиробництві та т. п. 
Рекордери випускаються в декількох модифікаціях, в залежності від того, з яким брендом мікрофоном і обладнання вони будуть працювати: SONY, SENNHEISER, SHURE. Живляться від однієї батарейки типу ААА і роблять запис у форматі 48/24 на картки microSD або microSDHC (до 32 Гб).

                                     

Версія DR-10X виконана в дизайні PLUG-ON, підключена безпосередньо до динамічних мікрофонів та служить для запису сигналів мікрофонного рівня по роз'єму типу XLR. Можуть бути використані для запису інтерв'ю, прес конференцій. Має аналогічні DR-10C характеристики.

                                


                                Більш детальний опис на сайті виробника TASCAM.