Профіль
Вiдновити пароль
Кошик (0)

ПНД-СБТ: 10:00 - 18:00
Неділя: 11-00- 17-00
063 735 54 02 (Viber, Telegram)
048 714 86 86
Замовити дзвінок

Усі поля обов'язкові для заповнення




Приклад: +38(097)261-03-14
Валюта:

NAMM SHOW 2017 - новини від Roland

NAMM - національна асоціація музичних виробників, яка була заснована в 1901 році. Виставку відвідують: оптові продавці музичних магазинів, виробники, звукооператори, імпортери і експортери, постачальники послуг, представники компаній, які професійно займаються звуком і освітленням, представники комерційних звукозаписних студій і представники ЗМІ.

Компанія Roland у цьому році представила на світовій виставці NAMM Show 2017 цілий ряд вартих особливої уваги продуктів:

 

Roland GO: PIANO - цифрове фортепіано (GO-61P)

Доступний за ціною інструмент GO: PIANO - це високоякісне портативне рішення, яке робить навчання грі на інструменті легким і захоплюючим. GO: PIANO володіє автентичним звучанням і природним відчуттям клавіш, запозиченими у домашніх фортепіано преміум-класу компанії Roland. Крім того, в цьому інструменті реалізована функція безпровідного зв'язку Bluetooth® для роботи з навчальними програмами ваших улюблених гаджетів. До того ж, інструмент містить вбудовані динаміки, зручні функції навчання і багато іншого. GO: PIANO - це чудовий компаньйон для того, щоб почати захоплюючу подорож у світ цифрового фортепіано.

 Roland GO: KEYS - робоча станція (GO-61K)

 Якщо ви в пошуку шляху, позбавленого рутинної праці, який дозволив би долучитися до світу музики в невимушеній захоплюючій манері, рішення є - це інструмент GO: KEYS компанії Roland! Його інноваційна функція Loop Mix дозволяє практично будь-кому приступити до створення треків, які професійно звучатимуть "тут і зараз". При цьому, володіти спеціальними знаннями і навичками необов'язково. Крім того, до ваших послуг багатий вибір високоякісних тембрів, а також простий і інтуїтивно зрозумілий рекордер для запису ваших ідей і їх публікації.

Можливість безпровідного підключення по протоколу Bluetooth® дозволяє грати під акомпанемент треків зі свого смартфону або планшету, а також працювати з будь-якими музичними програмами. Компактний, з живленням від батарей, GO: KEYS дозволяє насолоджуватися магією музичної творчості будь-де.

 Roland GO: MIXER - аудіомікшер для смартфонів

 Компактний переносний і простий у використанні прилад GO: MIXER дозволяє легко створювати високоякісний звуковий супровід відеоконтенту, знятого на смартфон. Просто підключіть GO: MIXER до телефону, і все: для отримання ідеального стереофонічного саундтрека безпосередньо під час зйомки відео все налаштовано. Кілька входів GO: MIXER дозволяють підключити мікрофон, музичні інструменти і медіа-програвачі та змікшувати всі сигнали наживо безпосередньо під час зйомки.

Замість того щоб покладатися на галасливий монофонічний мікрофон або записувати звук окремо для подальшої синхронізації в редакторі відео, можна відразу отримати високоякісне звучання. GO: MIXER - ідеальне рішення для високоякісного озвучування відеороликів в соціальних мережах, це дозволить підняти відвідуваність вашого профілю і гарантувати більшу кількість його переглядів!

 

Roland Rubix22 - USB аудіоінтерфейс

Висококласний звук, надійна конструкція, компактність, доступна ціна і безліч функцій, які користуються підвищеним попитом у сучасних музикантів і продюсерів. Rubix22 підтримує роботу аудіоформату з дозволом до 24 біт/192 кГц і забезпечує чисте прозоре звучання. Застосовані при його розробці інженерні рішення дозволили звести до мінімуму рівень шумів на протязі всього аудіотракту, від входу до виходу. Підтримка повсюдно використовуваної шини USB забезпечує простоту інтеграції з комп'ютерами Mac і PC, крім того, для вирішення мобільних виконавських і продюсерських завдань передбачена підтримка iPad.

 Roland Rubix24 - USB аудіоінтерфейс Roland Rubix24 - USB аудіоінтерфейс

 Висококласний звук, надійна конструкція, компактність, доступна ціна і безліч функцій, які користуються підвищеним попитом у сучасних музикантів і продюсерів. Rubix24 підтримує роботу аудіоформату з дозволом до 24 біт/192 кГц і забезпечує чисте пророблене звучання. Застосовані при його розробці інженерні рішення дозволили звести до мінімуму рівень шумів на протязі всього аудіотракту, від входу до виходу. Підтримка повсюдно використовуваної шини USB забезпечує простоту інтеграції з комп'ютерами Mac і PC, крім того, для вирішення мобільних виконавських і продюсерських завдань, передбачена підтримка iPad.

  Roland Rubix44 - USB аудіоінтерфейс

Надійна конструкція, компактність, доступна ціна і безліч функцій, які користуються підвищеним попитом у сучасних музикантів і продюсерів. Rubix44 підтримує роботу аудіоформату з дозволом до 24 біт/192 кГц і забезпечує прозоре пророблене звучання. Застосовані при його розробці інженерні рішення дозволили звести до мінімуму рівень шумів на протязі всього аудіотракту, від входу до виходу. Підтримка повсюдно використовуваної шини USB забезпечує простоту інтеграції з комп'ютерами Mac і PC, крім того, для вирішення мобільних виконавських і продюсерських завдань, передбачена підтримка iPad.